Nu har vi blivit 4 veckor. Matte har flyttat oss till ett eget rum och vi bor inte i kattungelådan längre. Matte bjuder oss en massa mat, men vi förstår inte riktigt hur vi ska göra. tassarna blir kletiga och ansiktet fullt av smet, ibland hamnar en del i magen. Vi får även god mjölk ur en pipett, för matte tycker att vår mamma ser så mager och eländig ut. Trots att matte matar henne med en massa godsaker. I dag åt faktiska alla killarna lite mat. medans Vifslan som var först att smaka amten inte alls ville ha och Viktualia som varit störst inte alls vill smaka. Så nu börjar killarna växa om henne.
Matte kryper runt med en svart låda, vad det nu ska vara bra för. Vi blir lite rädd av ljudet som hon gör med den. kamera heter det visst. Men hon lyckades i alla fall få oss alla att fastna på samma foto. Så här blev det: